Over ons

De Ridder Circulair is uw partner als het aankomt op duurzaam (ver)bouwen, slopen, transporteren, recyclen en verhuizen. D.m.v. co-creatie hebben wij invloed op het gehele proces. Denk aan planning, consulting, transport maar ook de verwerking van recycelbaar materiaal. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van duurzaam sloop,- verwerkingswerk en recycling is De Ridder Circulair de ideale partner als het aankomt op circulaire groei en duurzaam ondernemen. De Ridder Circulair is in te huren voor diverse zakelijke werkzaamheden.

Wij ontzorgen de klant van planning tot transport en alles daar tussenin. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen of ontruimen van werkplekken en zelfs gehele verdiepingsvloeren, maar denk ook aan het recyclen van kantoorspullen, in- en verkoop van metaalsoorten en het internationaal transporteren van kantoor artikelen en materiaal naar een nieuwe locatie. Dit is maar een kleine greep uit de vele diensten die wij als duurzame onderneming voor zakelijk Nederland aanbieden.

Het doel van De Ridder Circulair is om iedere klant volledig te ontzorgen en op een duurzame en verantwoorde wijze bij te staan in de ontwikkeling van hun onderneming. De Ridder Circulair fungeert in vele gevallen als projectmanager en is het aanspreekpunt tot de klant. Zo houden we de lijntjes kort en de communicatie scherp en efficiënt. Als klant staat u bij De Ridder Circulair altijd op één en zorgen wij er ten allen tijden voor dat u zo min mogelijk hinder ervaart van onze werkzaamheden.