Ontruiming en verhuizing

De Ridder Circulair werkt strikt volgens alle geldende regels op het gebied van afvalverwerking, arbeidsomstandigheden en circulariteit. Door mens en milieu op de eerste plaats te zetten word er op een verantwoorde wijze aan de toekomst gebouwd. Als het aankomt op het ontruimen of verhuizen van een bedrijfspand komt daar een hoop bij kijken. De Ridder Circulair specialiseert zich o.a. in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Wij leveren alle ruimtes bezemschoon op en renoveren waar nodig het pand weer naar de originele staat terug.

Wij gaan als volgt te werk: Ons team arriveert op de afgesproken datum op locatie. De inventaris wordt direct gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Bruikbare materialen worden ondergebracht bij de juiste instanties die deze materialen kunnen hergebruiken, verduurzamen of kunnen recyclen. De rest van de goederen kunnen worden ondergebracht bij een opkoper, handelaar of desgewenst bij een veilinghuis en worden in samenspraak voor de juiste economische waarde verkocht.

Indien er eisen zijn van een verhuurder, worden onze werkzaamheden voor de zakelijke ontruiming of verhuizing hier naadloos op afgestemd. Zo kunnen wij desgewenst de vloerbedekking, verlichting en raambekleding geheel verwijderen. Het is ook mogelijk het pand na ontruiming of verhuizing in oorspronkelijke staat terug te brengen. Dit betekend dat eventuele tussenwanden en andere inbouw voorzieningen worden verwijderd. Hierbij horen o.a. ook werkzaamheden als het dichten van gaten, repareren van gebruikerssporen, schilder -en schoonmaakwerkzaamheden.

L

Volledig ontzorgt

Wij ontzorgen u als klant en nemen alle facetten van het proces in eigen beheer aan.

L

Verduurzaming van inboedel

Wij werken samen met geronnemeerde afvalverwerkers en zorgen er ten alle tijden voor dat mens en milieu op één staan.

L

Bezemschone oplevering

Ons doel is om ieder pand bezemschoon op te leveren. Zo bent u als huurder, maar ook als verhuurder weer snel actief.

Wij helpen u graag verder met het verduurzamen van uw sloop of verhuis project. Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen.

Ons team staat voor u klaar