Demontage

Demontage is een goed alternatief op slopen. Misschien denkt u er over na om het materiaal her te gebruiken of een ruimte casco op te leveren. Wat de achterliggende gedachte ook is. U bent bij De Ridder Circulair aan het juiste adres. De Ridder Circulair specialiseert zich namelijk in het circulair verwerken van materialen. Demontagewerkzaamheden vragen om deskundigheid en een goede afstemming tussen klant en aannemer.

Als gespecialiseerd en duurzaam demontagebedrijf bemiddelen wij in alle facetten van het proces. Denk aan planning, consulting, demontage werkzaamheden, transport en verwerking van overige materialen. Tijdens de demontagewerkzaamheden worden alle materialen direct gescheiden. Voor wij beginnen met de demontage bespreken wij met u welke elementen u eventueel wenst her te gebruiken. Wellicht wilt u de materialen zelf hergebruiken, als dit niet aan de orde is zet De Ridder Circulair zich in om de materialen op een andere wijze te (her)gebruiken.

Als hergebruik niet mogelijk blijkt recyclen we het materiaal. Op deze manier wordt vernietiging zo ver mogelijk uitgesloten. Zo wordt u als klant volledig ontzorgt en vergaat alle communicatie via één aanspreekpunt. Zo garanderen wij keer op keer een snelle en schone uitvoering van alle werkzaamheden.

L

Volledig ontzorgt

Demontagewerkzaamheden zijn maatwerk. Wij managen eigenhandig alle facetten van het proces.

L

Alles tegen vernietiging

Wij beschikken over de juiste kanalen om zo veel mogelijk materiaal een tweede kans te bieden.

Wij helpen u graag verder met het verduurzamen van uw sloop of verhuis project. Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen.

Ons team staat voor u klaar