Transport

Bij De Ridder Circulair doen we ons best om ons transport zo goed mogelijk te verduurzamen. Zo wordt er ingezet op schonere technologie, maar ook op een efficiëntere inzet van vrachtvervoer. Om onze uitstoot zo veel mogelijk te beperken proberen wij onze kilometers zo effectief mogelijk in te zetten.

In de planning fase van een project word er goed gekeken op welke locaties er gewerkt moet worden. Op basis daarvan worden de juiste voertuigen ingeschakeld. Gaat het bijvoorbeeld om een verhuis of ontruimingsproject in de binnenstad van Utrecht? Dan worden er andere voertuigen ingeschakeld dan bijvoorbeeld bij een sloop project in het buitengebied. Daarna word er goed gekeken naar een manier om het aantal gereden kilometers te beperken. Zo carpoolen collega’s, rijdt het groot transport altijd met twee chauffeurs en is van te voren al bekend welke tussenstops er gemaakt moeten worden.

Deze manier van werken brengt alleen maar voordelen met zich mee. We verbruiken minder brandstof, stoten minder schadelijke stoffen uit en we besparen u als klant zoveel mogelijk kosten. Zo denkt De Ridder Circulair net een stapje verder en houden we mens en milieu gezonder en schoner.

L

Minder kilometers

Door een goede planning maken wij zo min mogelijk kilometers.

L

Geschikt wagenpark

Door een uitgebreid wagenpark is er voor iedere locatie een passend voertuig in te zetten.

L

Kosten besparing

Minder kilometers betekend ook lagere transportkosten. Wij proberen op deze manier u als klant maar ook het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wij helpen u graag verder met het verduurzamen van uw sloop of verhuis project. Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen.

Ons team staat voor u klaar