Inkoop en verkoop van materialen

Tijdens sloop-, demontage-, verhuis -en ontruimingswerkzaamheden zijn er altijd delen van de inventaris of inboedel die niet meer noodzakelijk zijn voor de volgende fase van uw onderneming. U als ondernemer heeft uit een praktisch of economisch oogpunt zakelijk simpelweg geen functie meer voor deze objecten. Denk hierbij aan kantoorartikelen, elektronica en decoratieve materialen, maar denk ook aan constructieve materialen als metaal soorten, plastics en (geperst) plaat materiaal.

Al deze materialen zijn voor uw bedrijfsvoering wellicht niet meer doeltreffend maar kunnen op verschillende wijze hergebruikt worden. Bij De Ridder Circulair is het mogelijk om uw inventaris en inboedel op waarde te laten taxeren. Wij komen met een passend prijsvoorstel en nemen graag het materiaal van u over. Wij werken samen met diverse recycle -en afvalexperts en zorgen er via ons professionele netwerk voor dat al het materiaal een passend onderkomen vind.

Op deze wijze zorgen wij er gezamenlijk voor dat er zo min mogelijk vernietigt wordt. Vernietiging is in onze ogen simpelweg geen waardig redmiddel. De materialen die wij inkopen worden verkocht aan opkopers of handelaars, worden gerecycled, hergebruikt of als het aankomt op metalen en ander bouwmateriaal opnieuw in productie genomen.

L

Nagenoeg geen vernietiging

Wij zorgen via ons professionele netwerk dat al het materiaal bij de juiste partij terecht komt zodat het merendeel een tweede leven krijgt.

Wij helpen u graag verder met het verduurzamen van uw sloop of verhuis project. Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen.

Ons team staat voor u klaar